Experiència Hanna

El que has de fer quan arribes a Hanna

Et mereixes un rentat i una experiència brillant cada cop que visites Hanna. Això és el que prometem oferir a cada moment del rentat del teu cotxe.

Prelavado

1. Prerentat

Abans d'arribar al túnel de rentat, feu servir l'espai del centre per organitzar i buidar els accessoris, o altres coses que estan acumulades a l'interior del vehicle i impedeix el fàcil accés de la neteja.

Selecciona el teu Rentat

2. Selecciona el teu rentat

Pots escollir el teu rentat de dues maneres: A través de la pàgina web hanna.cat o comprar el rentat al mateix centre Hanna. El nostre assessor de servei us aconsellarà el programa que més s'adapti a la vostra necessitat.

Neteja interior o Rentat exterior

3. Neteja interior o Rentat exterior

Si has triat el servei de neteja interior i exterior, recorda que el cotxe es queda un temps a la nostra instal·lació. Si heu triat un rentat exterior podeu seguir dins del vehicle i continuar amb les indicacions de l'operari.

Prelavat

4. Roman al teu vehicle

Al rentat exterior abans que ingressi el vehicle al túnel de rentat, el conductor ha de romandre dins del seu vehicle, sense conduir, ni obrir les portes o finestres del cotxe.

Tunel de rentat

5. Túnel de rentat

El teu vehicle gaudirà d'un rentat brillant mentre passa pel túnel de rentat i d'acord amb el programa escollit, la màquina t'anirà aplicant les diferents opcions: ceres, triple brillantor shine, xampú, rentat de baixos, cera carnauba, laca tortuga... deixant el teu cotxe net i brillant.

Assecat

6. Assecat

A Hanna Ronda 6 l'assecat és amb una cortina assecadora especial que elimina fins a l'útlima gota, tot i així si et quedés una gota aquesta és ozmotitzada que no deixa residus. A la resta de centres Hanna, l'assecatge final està complementat per una persona que ajuda a eliminar fins a l'última gota d'aigua.

Fundraising Hanna

Fundraising Hanna

Necessites recaptar fons per al teu projecte?

Uneix-te al nostre equip Hanna

Uneix-te al nostre equip Hanna

Inspirem les persones a brillar cada dia

Cookie consent