Sobre Hanna

Rentat Suau Hanna posa a la teva disposició el centre de rentat de cotxe més gran de Barcelona

Rentat Suau Hanna

Rentat Suau Hanna és l'empresa líder en la neteja de cotxes a Barcelona portant més de 35 anys al sector. LSH incorpora la darrera tecnologia en maquinària de rentat suau per mimar el teu cotxe i sempre sent molt respectuós amb el medi ambient. Els centres estan preparats per a la recuperació i la reutilització del 100% aigua utilitzada en cada procés de rentat.

 

Qualitat

Rentem el teu cotxe de forma suau i amb els millors productes per aconseguir una brillantor espectacular.

 

Rapidesa

Treballem per ser cada cop més ràpids a donar-te el millor servei.

 

Experiència

Única empresa amb més de 35 anys d'expricència.

Som líders a Barcelona

Hanna és líder en la neteja de cotxes a Barcelona amb 500.000 rentats a l'any, es basa en la qualitat, la rapidesa i el compromís de crear una experiència per al client, compta amb centres a Barcelona i a Madrid.

Des dels seus inicis ha anat marcant les pautes del sector. A principis dels 80 va introduir al sud d'Europa les primeres màquines que rentaven vehicles de manera suau i sense ratlles. Una veritable revolució per al moment i que encara avui dóna un valor afegit a la companyia.

Rentat Suau Hanna s'ha caracteritzat des dels seus inicis per incorporar la tecnologia més avançada, tant en maquinària i detergents com en sistemes de recuperació d'aigua. Avui, la satisfacció dels nostres clients segueix sent la nostra única meta, oferint un servei amb garanties, compromís i gran qualitat, mantenint preus competitius. Que tornis a rentar amb nosaltres és la nostra millor recompensa.

Fundraising Hanna

Fundraising Hanna

Necessites recaptar fons per al teu projecte?

Uneix-te al nostre equip Hanna

Uneix-te al nostre equip Hanna

Inspirem les persones a brillar cada dia

Cookie consent