Tractaments especials, Efecte Mirall

Busques un tractament especial per al teu vehicle?

Disposem d'un tractament especial per a cada vehicle, escull el teu o deixa que el nostre personal t'assessori.
Cal reservar cita prèvia, a través del telèfon o WhatsApp

Serveis disponibles als centres

Hanna Aragó

Aragó, 233 - 08007 Barcelona
(Entre Rambla Catalunya i Balmes, costat muntanya)

Hanna Sarrià

Av. Sarrià, 126 - 08017 Barcelona
(Al costat Est. Servei Repsol)

Hanna Diagonal

València, 376 - 08013 Barcelona
(cantó Roger de Flor/Diagonal)

Claybar

Claybar - Step 1

59€

La fase 1 et permet eliminar les partícules contaminants (de la pol·lució, excrements de coloms, les partícules metàl·liques a l'atmosfera, el quitrà) incrustades al cotxe perquè aquest actua com un imant per l'electricitat estàtica i aquestes partícules no només provoquen la pèrdua de brillantor, sinó que van creant punts de corrosió. Tot això no es pot eliminar per un rentat normal.

Inclou rentat exterior amb el programa Suprem i Llandes a mà

Sellador de Pintura

Segellador de Pintura - Step 2

119€

Aplicació a mà de la cera permet protegir la pintura de la intempèrie, els raigs ultraviolats i la contaminació atmosfèrica. Té una llarga durada entre 6 i 12 mesos, depenent de l'exposició que tingui el cotxe al sol. Molts dies amb l'efecte mirall al cotxe!!!

Inclou rentat exterior amb el programa Suprem i Llandes a mà

Cera a mano Carnauba

Rentat Ceràmic amb Cera a Mà - Step 2

59€

El rentat Ceràmic de Hanna és l'experiència de rentat de cotxes més forta, brillant i afortunada que només trobaràs a Hanna.

El nostra nou rentat Ceràmic et donarà una protecció sense igual... de la brutícia, el greixum, la pluja i els raig UV mentre li dona al teu automòbil una lluentor notablement més profunda i un acabat més suau. I amb un ús constant del tractament, construiràs una lluentor que et deixarà el cotxe espectacular.

Inclou rentat exterior amb el programa Suprem i Llandes a mà

Així que vina a experimentar el Rentat Ceràmic avui. Requereix cita prèvia.

Altres tractaments

A qualsevol dels tractaments anteriors podeu afegir les següents opcions següents

Repelente de Lluvia

Repel·lent de pluja

10,00€

Ideal per a viatges de llarg recorregut facilitant enormement l'eliminació dels insectes incrustats. Una aplicació que dura fins a sis mesos. Vegeu clarament, conduïu amb més seguretat i per més temps. L‟efecte s‟observa a partir d‟una velocitat de 70-80km/h.

Desinfección de coche

Desinfecció de cotxe

30,00€

En una primera fase realitzem una desinfecció del cotxe amb VIRUCIDA que compleix la Norma Europea UNEIX EN 14476 i està recomanat pel Ministeri de Sanitat per a la lluita davant COVID-19.

A més, aquest virucida està recomanat per a la desinfecció de superfícies metàl·liques, plàstics, tèxtil, és 100% biodegradable, no és tòxic per a l'ésser humà, és respectuós amb els materials, no fa malbé els teixits ni els colors i no deixa olor .

En una segona fase apliquem OZÓ a l'interior del cotxe. L'ozó és eficaç en la eliminació instantània de virus, bacteris i tot tipus de microorganismes. També elimina les olors (Rice, 1984; Owens, 2000; Lezcano, 1999).

A la tercera fase repassem manualment els punts més utilitzats de l'habitacle, com són; volant, manetes de l'intermitent, de les portes comandaments de la ràdio i navegador, etc., sense oblidar-nos de desinfectar les claus de contacte que lliurem al client previ rentat de mans.

Vols només neteja interior?

Els nostres especialistes en neteja de vehicles us ajudaran a deixar el cotxe com a nou, net i brillant

Cookie consent