Avís Legal

TITULAR

Les dades del titular d'aquest Lloc Web són:

HANNA CENTER, S.L.
NIF: B65410144
Direcció: Av. Diagonal, 608, 08021 de Barcelona.
Tel: +(34) 93 667 26 06
Email: hanna@hanna.cat

Inscripció Registral: Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, ​​Tom 42264, Foli 151, Full B-406292, Inscripció 1a.

A través d'aquest lloc web s'obté informació de l'usuari i es posa a la vostra disposició productes i serveis oferts per HANNA CENTER, S.L., INSTAL·LACIONS DE RENTAT, S.L., (inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, ​​Tom 28550, Foli 36 , Full B-135732, i NIF: B08800088), HANNA SARRIÀ, S.L., (inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, ​​Tom 43239, Foli 9, Full B-428460, Inscripció 1a i NIF: S65815. (inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, ​​Tom 28822, Foli 105, Full B-143478, Inscripció 1a i NIF: B61042792), HANNA EXPRESS 6, S.L., (inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, ​​Tom 4592 B-505263 i NIF: B67020115) i HANNA FLEET, S.L.(inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, ​​Tom 47084, Foli 29, Full inscrit al Registre Mercantil de Barcelona, ​​Tom 28822, Foli 105, Full 8 i NIF: B67506881).

1.- CONDICIONS GENERALS D'ÚS

 • La utilització d'aquest Lloc Web atribueix la condició d'usuari i implica l'acceptació plena i sense reserves d'aquest Avís Legal en el mateix moment en què l'usuari accedeixi a la Web. Per tant, l'usuari ha de llegir amb detall aquest Avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar el web, tenint en compte que aquest pot patir modificacions.
 • En la utilització de la Web s'aplica també la nostra Política de Privadesa i de cookies.
 • A més, en cas que l'usuari procedeixi a realitzar una compra dels nostres serveis li són aplicables les condicions generals de la compra que complementen o modifiquen aquest Avís Legal.
  • La navegació i utilització d'aquest Lloc Web té caràcter gratuït, sense requerir subscripció o registre previ. Tot i això, s'ofereix la possibilitat de registrar-se com a usuari per tal de gestionar les comandes realitzades.

2.- PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

©2022, HANNA CENTER, S.L. Tots els drets reservats.

 • Aquest Lloc Web i els continguts inclosos en aquest: articles, textos, imatges, logotips, marques, botons, programari, etc. estan protegits per la legislació vigent en propietat industrial i intel·lectual i són propietat del titular o de tercers que n'han autoritzat l'ús al titular i l'explotació queda prohibida expressament sense l'autorització del titular.
 • L'accés a aquest Lloc Web no suposa, en cap cas, l'adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que hi figuren.
 • El titular es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d'aquest Lloc Web, en qualsevol moment i sense avís previ.
 • Aquelles persones que vulguin establir un link o hiperenllaç entre la seva pàgina Web i aquest Lloc Web hauran de demanar lautorització expressa i per escrit del titular, sense que això impliqui una relació entre aquesta i el titular de la pàgina en què s'estableixi el link, ni l'aprovació o acceptació per part de la titular dels seus continguts o serveis. Es prohibeixen expressament enllaços profunds a altres pàgines («deep link»), el seu emmarcat («framing») així com qualsevol altre no autoritzat.

3.- USOS PROHIBITS

Queda prohibida qualsevol modalitat d'explotació, incloent-hi tot tipus de reproducció, distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, mitjançant qualsevol tipus de suport i mitjà de les obres abans referides, creacions i signes distintius sense autorització prèvia i expressa de els respectius titulars. L'incompliment d'aquesta prohibició pot constituir una infracció sancionable per la legislació vigent.

4.- LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

  • El titular es reserva el dret a interrompre l'accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense avís previ, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol una altra causa.
  • El titular no garanteix l'accés continuat, ni la correcta visualització, descàrrega o utilitat dels elements i informació continguts al Lloc Web, que es poden veure impedits, dificultats o interromputs per factors o circumstàncies fora del seu control i/o siguin ambseqüència de l'actuació dolosa o culpable de l'usuari.
  • La informació continguda en aquest Lloc Web pot no ser correcta, malgrat els esforços realitzats per dur a terme la seva exactitud i actualització. En conseqüència, el titular no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.
  • Aquest Lloc Web pot contenir enllaços a altres llocs webs del contingut dels quals, utilitat o exactitud no es pot responsabilitzar al titular. La incorporació d'un enllaç en aquest Lloc Web no es pot considerar una recomanació als usuaris perquè en facin servir, la decisió d'utilitzar-los és responsabilitat d'aquests últims.
  • El titular no es fa responsable dels danys i perjudicis derivats de l'ús d'aquest Lloc Web o dels seus continguts, i no garanteix l'absència de virus o la impossibilitat de causar danys als sistemes informàtics de l'usuari.
  • El titular no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d'aquest Lloc Web.

5.- LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS

Les condicions d'aquest Lloc Web i les relacions entre l'usuari i el titular. es regiran per la legislació i jurisdicció espanyola. Per conèixer qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l'usuari i el titular se sotmeten als jutjats i els tribunals de Barcelona (Espanya).

Text actualitzat a l'abril del 2022.

Cookie consent