• Producte Digital
Repel·lent de pluja
Passi il·limitat Normal Anual

Desinfecció del cotxe

24,79 €

En una primera fase realizamos una desinfección del coche con VIRUCIDA que cumple la Norma Europea UNE EN 14476 y está recomendado por Ministerio de Sanidad para la lucha frente a COVID-19.

  • Un cop finalitzis la teva compra, rebràs un email amb un PDF adjunt i un codi de barres. Aquest codi de barres l´hauràs d´ensenyar a la botiga HANNA per bescanviar el servei o producte. Pots presentar-lo des del mòbil o imprès.
Quantitat

En una primera fase realitzem una desinfecció del cotxe amb VIRUCIDA que compleix la Norma Europea UNEIX EN 14476 i està recomanat pel Ministeri de Sanitat per a la lluita davant de COVID-19.

A més, aquest virucida està recomanat per a la desinfecció de superfícies metàl·liques, plàstics, tèxtil, és 100% biodegradable, no és tòxic per a l'ésser humà, és respectuós amb els materials, no fa malbé els teixits ni els colors i no deixa olor .

En una segona fase apliquem OZONO a l'interior del cotxe. L'ozó és eficaç en l'eliminació instantània de virus, bacteris i tot tipus de microorganismes. També elimina les olors (Rice, 1984; Owens, 2000; Lezcano, 1999). E

n la tercera fase repassem manualment els punts més utilitzats de l'habitacle, com són; volant, manetes de l'intermitent, de les portes comandaments de la ràdio i navegador, etc., sense oblidar-nos de desinfectar les claus de contacte que lliurem al client previ rentat de mans.

2022

Especificacions

No hi ha comentaris per a aquest article

T'has de registrar per poder valorar